Okay
  Public Ticket #1773532
bug
Closed

Comments

  • Almogtubi88 started the conversation

    have a bug when i want to edit the website on rtl help me please

    Attached files:  Screenshot_1.png

  •  66
    Maxime replied

    Hi,

    Could you please provide me your URL and access to your wp-admin ?

    Thank you,

    --

    Maxime

  • Almogtubi88 replied

    yes for sure!

    www.almogtubi.wpwithus.com/spooooo/wp-admin/ it is just for testing

    username: support

    password: 1212 

    thankss a lot!

  •  124
    Alexandre replied

    Hi there, 

    The login credential doesnt work. 
    And I dont see the issue. The screenshot you have sent show a blank area on the top of the banner. 
    Do you still have this issue? Do you see this blank area when you are logout?

    Thank you,

    --

    Alexander

  • Almogtubi88 replied

    yes i have still this issue.

    username: support

    password: 1212

    http://www.almogtubi.wpwithus.com/spooooo/wp-admin/

    this happend when i define at the general setting langough- hebrow. so it is a big problem for me. i cant build nothing...

  • Almogtubi88 replied

    why the background is not change?

    at the phone its ok....

    Attached files:  Screenshot_2.png
      Screenshot_1.png

  • Almogtubi88 replied

    are you there? if you cannot fix those bugs please give me refund

  •  124
    Alexandre replied

    Hi there, 

    The login credential still not working. 
    About this issue:


    Your debug mode is probably turned on. Because this blank area happen when a notification from the debugger appears. You should concider to disable the debug mode. I will be able to investigate more when I will be able the log into the wp-admin. 

    About the background issue. I cant investigate because the website have alreay be replaced by another demo content, but my guest is the issue was only about the browser cache. Please contact me if this happen again. 

    Thank you,

    --

    Alexander